П`ятниця, 03.05.2024, 10:17
тел. моб. (067) 530—99—36 Главная Регистрация Вход тел. моб. (067) 530—99—36
Приветствую Вас, Гість · RSS
Меню сайта
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входа

 Блог
Главная » 2011 » Лютий » 18 » Микола Дикун – лідер серед садівників-ягідників з вирощування посадкового матеріалу суниці
15:16
Микола Дикун – лідер серед садівників-ягідників з вирощування посадкового матеріалу суниці


Починаючи з січня – лютого 2010 року в кожному номері журналу «Агросвіт України» друкуються матеріали учасників конкурсу «Краща продукція року», який охоплює усі галузі сільського господарства без виключення.

Як Ви уже помітили по попереднім номерам журналу зараз поетапно підводяться підсумки цього конкурсу. Поетапність підведення підсумків дає можливість більш детально сконцентрувати увагу конкурсної комісії на кожній окремій галузі сільського господарства. Об’єктивність і неупередженість при визнанні переможців конкурсу – головна задача конкурсної комісії. При винесенні рішення в першу чергу враховуються всі зауваження від представників Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України, читачів журналу, сайту www.auv.com.ua та відвідувачів Міжнародних виставок, в яких ми приймаємо участь. Ми зробили все, що від нас залежало, щоб забезпечити максимальну прозорість конкурсу та не існує межі досконалості. В конкурс, який буде проходити в 2011 році ми внесли деякі новації, які зроблять його ще більш прозорішим і вимогливішим.

Серед садівників-ягідників в конкурсі «Краща продукція 2010 року» переміг Микола Олександрович Дикун, с. Горошине, Семенівський р-н, Полтавська обл. Посадковий матеріал суниці ПП «Дикун» визнаний кращим в Україні.

На базі його господарства в 2010 році Полтавська обласна сільськогосподарська дорадча служба провела два семінари. В одному із цих семінарів брав участь Міністр аграрної політики України Микола Присяжнюк.

Навесні 2010 року Микола Дикун демонстрував свої досягнення в Японії.

Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України і редакція журналу «Агросвіт України» вітає Миколу Дикуна з перемогою в конкурсі «Краща продукція 2010 року.

Бажаємо Вам втілення всіх Ваших найамбітніших задумів у сфері плодово-ягідного бізнесу! Нехай кожен день відкриває Вам безліч нових можливостей, а щира вдача та впевненість будуть Вам супутниками!

Повний текст статті читайте в журналі "Агросвіт України" №6-2010, стор.12-13.

Просмотров: 2389 | Добавил: Admin | Рейтинг: 3.7/3
Всего комментариев: 4
4 fff  
0
і дуже багато таких хть хоче його використати особливо фермер(ша )із Закарпаття

3 fff  
0
ито

2 yaw2011  
0
Визнаний фахівець, дбайливий і мудрий господар. А ще - відкрита, доброзичлива людина. Саме таким є пан Микола. Дай Боже йому і його родині здоров'я і щастя!

1 v.kyrylenko  
1
Знай наших!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Поиск
 
Видео новости
 
Архив записей
 
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  •